03/04/2016

Η ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ PERFECT ADVERTISING

          Η νέα ιστοσελίδα της PERFECT advertising είναι πλέον γεγονός και σας καλωσορίζουμε σε αυτήν με μεγάλη μας χαρά.

          Έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα χρήσης του παλιού μας ιστότοπου, θεωρήσαμε ότι είναι φυσικό να ανανεωθούμε και να εξελιχθούμε, δημιουργώντας ένα νέο site, αφού το προηγούμενο μας είχε πλέον θεωρηθεί παρωχημένο και όπως ήταν φυσικό είχε κουράσει αισθητικά και λειτουργικά.

          Η απόφαση της αλλαγής αυτής πάρθηκε πριν από μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως εξαιτίας της καθημερινότητας, των τρέχοντων υποχρεώσεων και των αρνητικών συγκυριών το έργο προχωρούσε με πολύ αργό ρυθμό, παρά τις φιλότιμες και πολλές φορές υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού και των συνεργατών της PERFECT advertising. Κατά συνέπεια, η ολοκλήρωση του έργου καθυστέρησε πολύ.

          Όλα αυτά όμως αποτελούν, πλέον, παρελθόν αφού σήμερα "ανέβηκε" ο νέος ιστότοπος μας  (επιτέλους λέμε εμείς!!! και ένα "ουφ" ανακούφησης ηχεί). Παρόλ' αυτά δεν εφησυχαζόμαστε και είμαστε συνεχώς υπ' ατμόν, αφού η σελίδα μόλις "ανέβηκε" και κατά συνέπεια βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο ακόμα, προσπαθώντας να ανακαλύψουμε τυχόν ελλέιψεις, λάθη, παραλείψεις και δυσλειτουργίες. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση σας και παρακαλούμε για την βοήθεια σας, ενημερώνοντας μας άμεσα, σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποιο λάθος, παράλειψη ή δυσλειτουργία. Η βοήθεια σας είναι πραγματικά σημαντική και καταλυτική για την ανάπτυξη αυτού του ιστότοπου.

          Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας ενημέρωσουμε ότι στο νέο site βρίσκονται μόνο τα προϊόντα που προϋπήρχαν και στην παλιά ιστοσελίδα. Καθημερινά θα προσθέτουμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από την τεράστια ποικιλία που πραγματικά διαθέτουμε. Γι' αυτό, σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε εδώ το προϊόν ή την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει, σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι διαθέτουμε αυτό που ζητάτε, απλώς δεν το έχουμε "ανεβάσει" ακόμα.

          Τέλος, ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση αυτού του έργου και ευχαριστούμε, επίσης, όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε και μας στηρίζετε καθημερινά, δίνοντας μας δύναμη, κουράγιο και εφόδια. Εμείς, από πλευράς μας, θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να υλοποιούμε τις απαιτήσεις σας και θα συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε με το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό, αφουγκραζόμενοι πλήρως τις ανάγκες σας. Υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε απτόητοι, παρά τις άσχημες συγκυρίες που επικρατούν.

 

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της PERFECT advertising

Επιστροφή στην ΑΡΧΙΚΗ σελίδα...

Εγγραφή στο newsletter μας:
Πληκτρολογήστε εδώ το email σας.
FacebookTwitterLinkedInShare on Google+Google BookmarksYoutube
Address Προέκταση
      Ολυμπιάδος 5
      Τ.Θ.: 1603
      56224 - Εύοσμος
      Θεσσαλονίκη
 
Phone 2310 588.500
 
Fax 2310 588.501
 
Website www.perfectadv.gr