Θεσσαλονίκη 24/03/2016

Παρακαλείσθε όπως αναγνώσατε προσεκτικά τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις συνεργασίας πριν προβείτε σε κάποια αγορά προϊόντος μας ή γενικά πριν προβείτε σε οποιαδήποτε συνεργασία με την PERFECT advertising. Η οποιαδήποτε κίνηση συνεργασίας με την PERFECT advertising, από μέρους σας, συνεπάγεται αυτομάτως ότι αποδέχεστε πλήρως τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Σε περίπτωση διαφωνίας παρακαλείσθε να μην προβείτε σε κάποια αγορά προϊόντος ή σε οποιαδήποτε συνεργασία με την PERFECT advertising, αλλά μέσω επικοινωνίας να γνωστοποιήσετε  στην εταιρία μας τις όποιες τυχόν παρατηρήσεις σας προκειμένου να ληφθούν υπόψη, πάντοτε εντός των ορίων του δυνατού, της καλής πίστης και των οικείων συναλλακτικών ηθών.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

1. Σε όλους τους τιμοκαταλόγους του ιστότοπου δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

2. Γενικά μπορείτε να παραγγείλετε σχεδόν όλα μας τα προϊόντα σε όποια ποσότητα επιθυμείτε και με ότι τύπωμα επιθυμείτε. Στην περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε την αντίστοιχη τιμή για το προϊόν που σας ενδιαφέρει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την αντίστοιχη προσφορά.

3. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό, με κίνδυνο και με αποκλειστική ευθύνη του αγοραστή. Η PERFECT advertising δεσμεύεται ότι παραδίδει τα εμπορεύματα σε άρτια και τέλεια κατάσταση στις εκάστοτε μεταφορικές εταιρείες και δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη για τυχόν φθορά, παραποίηση ή καταστροφή που προκλήθηκε κατά την μεταφορά τους.

4. H PERFECT advertising δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στη μεταφορά των προϊόντων από την μεταφορική εταιρεία στην οποία παραδόθηκαν.

5. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας μπορεί να γίνει μόνο εφόσον προεξοφληθεί η συνολική αξία της παραγγελίας (καθαρή αξία + Φ.Π.Α.), πριν την παράδοση των εμπορευμάτων στην μεταφορική εταιρεία και εφόσον η μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας έχει την δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από την έδρα μας.

6. Δεχόμαστε παραγγελίας μέσω e-mail, μέσω τηλεφώνου, μέσω faxή μέσω ταχυδρομικής αλληλογραφίας.

7. Ο αναφερόμενος χρόνος παράδοσης κάθε προϊόντος μας έχει πάντα ως σημείο έναρξης την τελική έγκριση του σχεδίου εκτύπωσης (μακέτα) και εξόφληση της παραγγελίας ή καταβολή της προκαταβολής.

8. Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

A. Για παραγγελίες συνολικής καθαρής αξίας κάτω των 500,00 €

- Προεξόφληση της συνολικής αξίας της παραγγελίας (καθαρή αξία + Φ.Π.Α.) με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. 

- 50% προκαταβολή της συνολικής αξίας της παραγγελίας (καθαρή αξία + Φ.Π.Α.), με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και εξόφληση του υπολοίπου, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πριν την παράδοση της παραγγελίας στην μεταφορική εταιρεία. 

- 50% προκαταβολή της συνολικής αξίας της παραγγελίας (καθαρή αξία + Φ.Π.Α.), με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και εξόφληση του υπολοίπου στην παράδοση, με αντικαταβολή, μετρητοίς.

B. Για παραγγελίες συνολικής καθαρής αξίας άνω των 500,00 € 

- Προεξόφληση της συνολικής αξίας της παραγγελίας (καθαρή αξία + Φ.Π.Α.) με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. 

- 50% προκαταβολή της συνολικής αξίας της παραγγελίας (καθαρή αξία + Φ.Π.Α.), με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και εξόφληση του υπολοίπου, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πριν την παράδοση της παραγγελίας στην μεταφορική εταιρεία.

9. Επιστροφές προϊόντων χωρίς εκτύπωση δεν γίνονται δεκτές μετά το πέρας των 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία του σχετικού παραστατικού.

10. Επιστροφές τυπωμένων προϊόντων δεν γίνονται δεκτές.

11. Έπειτα από την έγκριση του σχεδίου εκτύπωσης(μακέτα) από εσάς, η PERFECT advertising δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη για τυχόν λάθη που έχουν γίνει. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να γίνεται ενδελεχής έλεγχος, από εσάς, του σχεδίου εκτύπωσης (μακέτα), πριν την έγκριση του.

12. Η PERFECT advertising διατηρεί το δικαίωμα αναπροσαρμογής των τιμών χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

13. Δεν γίνονται αποστολές με το ΚΤΕΛ.

14. Η PERFECT advertising δεν διατηρεί αποθήκες με προϊόντα σε stock. Επομένως ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν την στιγμή της παραγγελίας, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση σας περί της μη διαθεσιμότητας τους.

15. Η αποστολή δειγμάτων επιβαρύνεται με την αξία του προϊόντος στην κατώτερη τιμή του αντίστοιχου κλιμακωτού πίνακα τιμών του εκάστοτε προϊόντος, καθώς και με τα μεταφορικά έξοδα αυτών.

16. Πολλά από τα προϊόντα μας είναι εισαγωγής. Κατά προέκταση είναι πιθανό ο χρόνος παράδοσης τους να μεταβληθεί λόγω ανωτέρας βίας ή εξαιτίας εξωγενών - αστάθμητων παραγόντων (π.χ. ακραία καιρικά φαινόμενα, καθυστερήσεις των τελωνιακών διαδικασιών, απεργιακές κινητοποιήσεις κ.λ.π.). Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να υπολογίζεται μία απόκλιση ±4-5 ημερών από τον χρόνο παράδοσης που αναφέρεται στην ιστοσελίδα του κάθε προϊόντος.

 

Επιστροφή στην ΑΡΧΙΚΗ σελίδα...

Εγγραφή στο newsletter μας:
Πληκτρολογήστε εδώ το email σας.
FacebookTwitterLinkedInShare on Google+Google BookmarksYoutube
Address Προέκταση
      Ολυμπιάδος 5
      Τ.Θ.: 1603
      56224 - Εύοσμος
      Θεσσαλονίκη
 
Phone 2310 588.500
 
Fax 2310 588.501
 
Website www.perfectadv.gr