ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΚΑΠΕΛΑ

 

  • Διαφημιστικο καπελο jockey 5φυλλο (κωδ.:LIV802)

 

            Η εκτυπωση σε καπελο ανέκαθεν προσέλκυε τους επιχειρηματίες, προς χρήση ως διαφημιστικό δώρο στους υφιστάμενους ή δυνητικούς πελάτες τους, αποτελώντας ένα από τα κύρια αντικείμενα διαφήμισης της εταιρείας τους.

            Η παραπάνω επιλογή, φυσικά, είναι απολύτως δικαιολογημένη, αφού τα καπελα με λογοτυπο, όπως προκύπτει από τις αναλύσεις που γίνονται κατά καιρούς, είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέσα προβολής των επιχειρήσεων.

            Τα διαφημιστικα καπελα αποδίδουν άμεσα αποτελέσματα, ενισχύουν την εικόνα της επιχείρησης και ενδυναμώνουν το brand της, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ οικονομικά σαν προϊόντα, επιτυγχάνοντας έτσι να διατηρούν έναν υψηλό δείκτη της σχέσης αποτελέσματος / τιμής.

            Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι μεγάλες εταιρείες επιλέγουν την εκτυπωση σε καπελο του brand τους και έπειτα το διαθέτουν προς πώληση στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, επιτυγχάνοντας εξαιρετικές πωλήσεις.

            Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για να αποδείξουν ότι τα καπέλα με λογότυπο είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές και αρεστό προϊόν, το οποίο θα ευχαριστήσει τους πελάτες σας και θα χρησιμοποιηθεί από αυτούς άμεσα.

            Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι στην διάθεση σας για να συζητήσετε τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης και να δημιουργήσετε μαζί την εκτυπωση σε καπελο που θα ενθουσιάσει ακόμα και τον πιο δύσκολο πελάτη σας.

            Και για διαφημιστικα καπελα με λογοτυπο, η ιδανική λύση είναι μια... PERFECT advertising!!

Εγγραφή στο newsletter μας:
Πληκτρολογήστε εδώ το email σας.
FacebookTwitterLinkedInShare on Google+Google BookmarksYoutube
Address Προέκταση
      Ολυμπιάδος 5
      Τ.Θ.: 1603
      56224 - Εύοσμος
      Θεσσαλονίκη
 
Phone 2310 588.500
 
Fax 2310 588.501
 
Website www.perfectadv.gr