ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

            Οι γιγαντοεκτυπωσεις χρησιμοποιούνται ευρέως στην αγορά τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση, καθώς υπάρχει διαθέσιμη μία πληθώρα υλικών όπως το πανό, ο μουσαμάς, οι αφίσες,  ο καμβάς, οι ταπετσαρίες, τα αυτοκόλλητα κ.α. Αυτό μας δίνει απεριόριστες δυνατότητες εφαρμογής για κάθε είδους χρήση. Από το ντύσιμο ενός τοίχου ως το ντύσιμο αυτοκινήτων, και από τους μουσαμάδες των φορτηγών ως της διαφημιστικές γιγαντοαφίσες.

            Είναι γενικά αποδεκτό ότι όταν μιλάμε για μεγαλες εκτυπωσεις και κυρίως για την χρήση τους σε εξωτερικούς χώρους, το μέγεθος μετράει. Για αυτό και οι εκτυπωσεις μεγαλου μεγεθους βοηθούν σημαντικά στο να μεταφέρουμε το μήνυμα μας στο κοινό.

            Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στο μέγεθος που θέλουμε να κάνουμε τις γιγαντοεκτυπωσεις μας, καθώς τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μας, σας δίνουν την δυνατότητα να εκτυπώσετε το μήνυμα σας σε διαστάσεις που ξεκινάνε από το ένα τετραγωνικό μέτρο ως και δεκάδες τετραγωνικά μέτρα.

            Τα μηχανήματα σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας στις εκτυπωσεις μεγαλου μεγεθους, καθώς και ο σύντομος χρόνος παράδοσης, μας βοηθάνε να παρέχουμε στους πελάτες μας ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που σίγουρα θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

            Καλέστε μας σήμερα και ζητήστε προσφορά από το εξειδικευμένο μας προσωπικό, το οποίο θα σας καθοδηγήσει, ώστε να δημιουργήσουμε τις μεγαλες εκτυπωσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας.

            Και για τις γιγαντοεκτυπωσεις της εταιρείας σας η λύση είναι μια... PERFECT advertising !!!

 

  • Mini buttons Μουσαμάδες
  • Mini buttons Σημαίες

Εγγραφή στο newsletter μας:
Πληκτρολογήστε εδώ το email σας.
FacebookTwitterLinkedInShare on Google+Google BookmarksYoutube
Address Προέκταση
      Ολυμπιάδος 5
      Τ.Θ.: 1603
      56224 - Εύοσμος
      Θεσσαλονίκη
 
Phone 2310 588.500
 
Fax 2310 588.501
 
Website www.perfectadv.gr