ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

ΑΠΛΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ & OFFSET

            Ανάμεσα στα τυπογραφεια της αγοράς η PERFECTadvertising ξεχωρίζει διότι δίνει την ίδια προσοχή, σημασία και βαρύτητα σε κάθε τυπογραφική εργασία που αναλαμβάνει, όσο απλή και εάν είναι αυτή. Είτε πρόκειται για μια ειδική εκτύπωση με πλαστικοποιήσεις, κοπτικά, ιδιαίτερες επιστρώσεις και ειδικές επεξεργασίες, είτε πρόκειται για εκτύπωση απλών φυλλαδίων ή επαγγελματικών καρτών, στην εταιρεία μας μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι η εργασία που μας αναθέσατε τυγχάνει της ίδιας μεγάλης προσοχής.

            Στις απλές εκτυπωσεις περιλαμβάνονται οι εκτυπωτικές εργασίες που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες μετεκτυπωτικές εργασίες (finishing), όπως για παράδειγμα η offset εκτύπωση απλών φυλλαδίων, φακέλων, επιστολόχαρτων κ.λ.π. καθώς επίσης και τα προαναφερθέντα σε ψηφιακές εκτυπώσεις.

            Το μεγαλύτερο ποσοστό πελατών, όταν επισκέπτεται τυπογραφεια, ενδιαφέρεται κυρίως για εκτυπωσεις απλές, χωρίς πολλές και ιδιαίτερες επεξεργασίες. Τούτο συμβαίνει κυρίως λόγω του χαμηλού κόστους των προϊόντων της συγκεκριμένης σειράς αλλά και λόγω του γεγονότος ότι, εκτός από την εξεζητημένη εμφάνιση, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα, σε σχέση με τα ακριβότερα προϊόντα, όσων αφορά το αποτέλεσμα της διαφημιστικής καμπάνιας. Επίσης, προσφέρονται και σε offset εκτύπωση αλλά και στις ψηφιακές εκτυπώσεις, σε αντίθεση με τις ειδικές εκτυπώσεις όπου μπορεί να είναι εφικτές μόνο στο ένα είδος εκτύπωσης και όχι στο άλλο.

            Επικοινωνήστε μαζί μας και συζητήστε για τις εκτυπωτικές ανάγκες της επιχείρησής σας με έναν από τους άρτια καταρτισμένους υπαλλήλους μας, έτσι ώστε να απολαύσετε ένα μοναδικά ξεχωριστό αποτέλεσμα στις εκτυπωσεις σας.

            Συνέπεια – Επαγγελματισμός – Ποιότητα – Οικονομία… PERFECTadvertising!!!

 

  • Mini buttons Αφίσες
  • Mini buttons Επιστολόχαρτα
  • Mini buttons Φάκελοι
  • Mini buttons Επαγγελματικές κάρτες
  • Mini buttons Φυλλάδια

Εγγραφή στο newsletter μας:
Πληκτρολογήστε εδώ το email σας.
FacebookTwitterLinkedInShare on Google+Google BookmarksYoutube
Address Προέκταση
      Ολυμπιάδος 5
      Τ.Θ.: 1603
      56224 - Εύοσμος
      Θεσσαλονίκη
 
Phone 2310 588.500
 
Fax 2310 588.501
 
Website www.perfectadv.gr