ΤΑΠΕΤΑ ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

          Τα διαφημιστικα ταπετα αναμφίβολα αποτελούν πλέον μια από τις καλύτερες και εξυπνότερες μεθόδους αναβάθμισης της εικόνας και του κύρους μιας επιχείρησης, αφού η εταιρική ταυτότητα και το προφίλ της μοιάζουν πιο ολοκληρωμένα και στην εμφάνιση της προστίθεται ακόμα ένα επιπλέον κομμάτι καλαισθησίας.

          Δημιουργήστε το δικό σας χαλακι εισοδου με λογοτυπο ή/και το διαφημιστικό μήνυμα της εταιρείας σας με εκτύπωση υψηλής ποιότητας, αφού μπορούμε με τα πλέον εξειδικευμένα μηχανήματα να τυπώσουμε για εσάς ταπετα με λογοτυπο σε όποια διάσταση επιθυμείτε και για οποιονδήποτε τύπο χρήσης εσείς επιθυμείτε. Με αυτό τον τρόπο κάθε πελάτη που επισκέπτεται την εταιρεία σας βλέποντας τα διαφημιστικα ταπετα σας σχηματίζει μια ολοκληρωμένη εικόνα που αρμόζει τέλεια στο προφίλ της επιχείρησής σας, από το χαλακι εισοδου με λογοτυπο έως τα εσωτερικά ταπέτα.

          Εκτός όλων των παραπάνω χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων που συναντούμε στα ταπετα με λογοτυπο, είναι προφανές και απόλυτα λογικό ότι θα πρέπει να προστεθεί και το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα συμβάλλουν πολύ σημαντικά στην διατήρηση της καθαριότητας και του ευπρεπισμού στο εσωτερικό της εταιρείας σας, αφού η σκόνη, η λάσπες και οποιεσδήποτε τυχόν ακαθαρσίες υπάρχουν στα υποδήματα των επισκεπτών σας, συγκρατούνται στο πατάκι με αποτέλεσμα να μην περνούν στον εσωτερικό χώρο της επιχείρησης.

          Εμπιστευθείτε σε εμάς την δημιουργία των ταπέτων σας και απολαύστε ένα εξαιρετικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα, με άριστη ποιότητα εκτύπωσης και μεγάλη διάρκεια ζωής.

          Λύσεις για κάθε ανάγκη προβολής και προπάντων οικονομικές μόνο στην… Perfect advertising!!

 

  • Πατακια εισοδου με λογοτυπο|Διαφημιστικα πατακια|Τυπωμενα ταπετα|Εξωτερικού
  • Χαλακια εισοδου με λογοτυπο|Πατακια εισοδου καταστηματων|Ταπετα|Εσωτερικού

Εγγραφή στο newsletter μας:
Πληκτρολογήστε εδώ το email σας.
FacebookTwitterLinkedInShare on Google+Google BookmarksYoutube
Address Προέκταση
      Ολυμπιάδος 5
      Τ.Θ.: 1603
      56224 - Εύοσμος
      Θεσσαλονίκη
 
Phone 2310 588.500
 
Fax 2310 588.501
 
Website www.perfectadv.gr