ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥΣΑΜΑ

ΑΠΛΟΣ ΜΟΥΣΑΜΑΣ (κωδικός: CAN01)

            Ο διαφημιστικος μουσαμας είναι ένας επιχειρηματικός τρόπος διαφήμισης που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει ισχυρό προβάδισμα στην εμπορική παρουσίαση του εκάστοτε επιτηδευματία.

            Ο μουσαμας τυπωμενος κατέχει υψηλή θέση στις προτιμήσεις των πελατών μας αφού είναι μια οδός ασφαλής και σίγουρη, όσων αφορά την ποιότητα και την αξιοπιστία. Αν αναλογιστούμε ότι ο μουσαμάς από μόνος του είναι ένα προϊόν που διακινείται σε αρκετές χώρες, μόνο ως εισαγόμενο, αφού παράγεται σε ελάχιστα κράτη, είναι ευνόητο, ότι πρόκειται για ένα είδος που έχει μεγάλη ζήτηση σύμφωνα με τις εισαγωγές του, οι οποίες όλο και αυξάνονται τον τελευταίο καιρό. Αυτό βέβαια συμβαίνει γιατί αποτελεί ένα πολυχρηστικό προϊόν, το οποίο μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε πολλούς και διάφορους τομείς.

            Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω προκύπτει ότι η εκτυπωση μουσαμα προσφέρει μια βέβαιη εξέλιξη προς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

            Στην PerfectAdvertising, λόγω της πολυετούς πείρας που διαθέτουμε στον χώρο της διαφήμισης, προτείνουμε ανεπιφύλακτα ο διαφημιστικος μουσαμας να αποτελεί επιλογή κάθε επιχειρηματία ο οποίος θέλει να έχει καίρια και επιτυχή απήχηση στο κοινό, που ενδεχομένως να χρειαστεί το προϊόν ή τις υπηρεσίες του.

            Με όλα τα παραπάνω, ο μουσαμας τυπωμενος καθίσταται μέσα στις πρώτες επιλογές των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για αποτελεσματική προσέγγιση των πελατών τους, με ένα μέσο, όμως, που θα τους χρησιμεύσει και ως άλλο εργαλείο.            

            Όποιος καταλήξει σε αυτή την επιλογή θα διαπιστώσει, εν καιρώ, ότι η εκτυπωση μουσαμα είναι μια λύση που τελικά μετατράπηκε σε μια έξυπνη επιλογή αφού συνδυάζει δύο πράγματα σε ένα.

            PerfectAdvertising... γιατί εκτός από την προβολή σας θέλουμε και την προστασία σας...

 

 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΛΟΥ ΜΟΥΣΑΜΑ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΤΙΜΗ M2

Έως 0,99m2

44,66 € / m2

Aπό 1m2 έως 1,99m2

21,89 € / m2

Aπό 2m2 έως 2,99m2

16,14 € / m2

Aπό 3m2 έως 3,99m2

14,38 € / m2

Aπό 4m2 έως 4,99m2

13,41 € / m2

Aπό 5m2 έως 5,99m2

12,79 € / m2

Aπό 6m2 έως 6,99m2

12,59 € / m2

Aπό 7m2 έως 7,99m2

12,38 € / m2

Aπό 8m2 έως 8,99m2

12,13 € / m2

Aπό 9m2 έως 9,99m2

11,91 € / m2

Aπό 10m2 έως 10,99m2

11,67 € / m2

Aπό 11m2 έως 11,99m2

11,31 € / m2

Aπό 12m2 έως 12,99m2

10,98 € / m2

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΛΟΥ ΜΟΥΣΑΜΑ

 • Περιλαμβάνεται πολύχρωμη φωτογραφική εκτύπωση στην 1 όψη του προϊόντος.

 • Πίσω όψη λευκού χρώματος.

 • Βάρος μουσαμά: 440gr/m2.

 • Προϊόν βραχυπρόθεσμης χρήσης ή για εσωτερικούς χώρους. Κατάλληλο για καλύψεις προσόψεων χώρων προς ανακαίνηση, για διαφημιστικές καμπάνιες ορισμένου χρονικού διαστήματος, για διακόσμηση εκθεσιακών χώρων, για προωθήσεις προϊόντων & υπηρεσιών, για μακροχρόνια προβολή σε εσωτερικούς χώρους κ.λ.π.

 • Δυνατότητα τοποθέτησης κρίκων(μπουντούζια) περιμετρικά του προϊόντος ή σε όποια σημεία επιθυμείτε , χωρίς επιπλέον χρέωση.

 • Δυνατότητα δημιουργίας "μανικιών" στις άκρες του προϊόντος, για το πέρασμα ξύλου, βέργας ή σχοινιού μέσα από το "μανίκι", χωρίς επιπλεόν χρέωση.

 • Δυνατότητα παραγωγής ενιαίου μουσαμά (χωρίς κολλήσεις) έως 5m πλάτος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΛΟΥ ΜΟΥΣΑΜΑ

 • Τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν προς όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδας και τα προϊόντα παραδίδονται στον χώρο σας.

 • Η δημιουργία του σχεδίου εκτύπωσης(μακέτα) δεν περιλαμβάνεται στην τιμή. Το σχέδιο(μακέτα) θα πρέπει να μας δωθεί έτοιμη από εσάς σε καλή ανάλυση και σε πραγματικές διαστάσεις, σε αρχείο τύπου Adobe Acrobat (.pdf) ή CorelDraw(.cdr)-convert to curves ή Adobe Illustrator(.ai)-create outlines ή .eps. Εάν δεν διαθέτετε έτοιμη μακέτα, το δημιουργικό μας τμήμα μπορεί να δημιουργήσει την δική σας μακέτα, με επιπλέον χρέωση. Σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε προσφορά για την δημιουργία της μακέτας.

 • Στις τιμές του τιμοκαταλόγου δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

 • Ο υπολογισμός της τιμής, αναλόγως των τετραγωνικών μέτρων, γίνεται αθροιστικά και όχι μεμονομένα. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να κάνετε 2 τεμάχια μουσαμά, διάστασης 1m x 2m (δηλαδή 2 τετραγωνικά μέτρα / τεμάχιο), δεν θα πάρετε την τιμή των 2 τετραγωνικών μέτρων επί 2 φορές, αλλά απευθείας την τιμή των 4 τετραγωνικών μέτρων (2 τεμάχια  x 2m2 το κάθε τεμάχιο = 4m2).

 • Χρόνος παράδοσης: 6-7 εργάσιμες ημέρες.

 • Για διαφορετικές ποσότητες από αυτές του τιμοκαταλόγου, οι τιμές διαφέρουν. Σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε προσφορά. 

 • Περισσότερες πληροφορίες στο menu "όροι συνεργασίας".

 • diafimistikos-mousamas-ektyposi
 • ektyposi-mousama-diafimistikos
 • mousamas-typomenos-ektyposi

Επικοινωνήστε μαζί μας
Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά
Συμπληρώστε το όνομά σας
Συμπληρώστε εδώ το επώνυμό σας
Παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας
Παρακαλούμε συμπληρώστε το τηλέφωνό σας
Γράψτε εδώ το μήνυμά σας

 

Άλλες κατηγορίες προϊόντων:

 • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
 • ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Εγγραφή στο newsletter μας:
Πληκτρολογήστε εδώ το email σας.
FacebookTwitterLinkedInShare on Google+Google BookmarksYoutube
Address Προέκταση
      Ολυμπιάδος 5
      Τ.Θ.: 1603
      56224 - Εύοσμος
      Θεσσαλονίκη
 
Phone 2310 588.500
 
Fax 2310 588.501
 
Website www.perfectadv.gr