Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η διαφημιστικη εταιρεια PERFECT advertising ιδρύθηκε το 2009 στην Θεσσαλονίκη. Εξ’ αρχής τα διαφημιστικα δωρα επιχειρησεων αποτέλεσαν τον κορμό της δραστηριότητας της, προσπαθώντας πάντα να παρουσιάζει ξεχωριστές και μοναδικές προτάσεις διαφημιστικών αντικειμένων, εμπλουτίζωντας καθημερινά την γκάμα προϊοντων της με κύριο στόχο την διαφορετικότητα και καινοτομία.

               Η PERFECT advertising αποτελεί ένα διαφημιστικο γραφειο το οποίο διαθέτει στο δυναμικό της άριστα καταρτισμένα στελέχη, με πολυετή εμπειρία σε διαφημιστικές εταιρείες, τα οποία παρακολουθούν με προσοχή όλες τις εξελίξεις στους τρόπους προβολής των σύγχρονων επιχειρήσεων παγκοσμίως, αξιοποιούν όλες τις νέες τεχνολογικές μεθόδους και έχοντας ως εφόδια την γνώση, την δημιουργικότητα αλλά και την υψηλή αισθητική είναι σε θέση να προσφέρουν υψηλού επιπέδου διαφημιστικές υπηρεσίες και προϊόντα.

               Η συνεχής παρατήρηση και μελέτη των οικονομικών εξελίξεων παγκοσμίως αλλά και οι μακροχρόνιες συνεργασίες με όλων των ειδών τις επιχειρήσεις που μπορεί να σχετιστεί μια διαφημιστικη εταιρεια, δίνουν στο διαφημιστικο γραφειο μας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της μέγιστης επιχειρηματικής ευελιξίας, έχοντας έτσι την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα και λύσεις σε πάρα πολύ ανταγωνιστικές τιμές, μη κάνοντας εκπτώσεις στην δεδομένη υψηλή ποιότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

               Διακρινόμενοι για το πάθος μας στην ποιότητα και την εμμονή μας στην λεπτομέρεια, επιδιώκουμε να δημιουργούμε συνεργασίες αντάξιες των απαιτήσεων κάθε επιχείρησης, παρέχοντας πάντα μια λύση που όχι απλά ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών αλλά τις ξεπερνά..!

               Για την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής στα διαφημιστικα ειδη της εταιρείας σας η λύση δεν μπορεί να είναι παρά μόνο μια… Διαφημιστικη εταιρεια PERFECT advertising.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Σε ένα δυναμικό και διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον προσαρμοζόμαστε και εξελισσόμαστε μόνιμα, προσπαθώντας να διαφοροποιηθούμε από τις υπόλοιπες διαφημιστικες εταιρειες, παρέχοντας έτσι, στους πελάτες μας, ισχυρά πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού.

Αναζητούμε και αναπτύσουμε μοναδικά και ποιοτικά διαφημιστικα προιοντα, με έμφαση στην καινοτομία, τα οποία είναι ικανά να διαφοροποιήσουν μια επιχείρηση σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να κεντρίσει την προσοχή του κάθε πελάτη.

Επιδιώκουμε σαν διαφημιστική εταιρεία να έχουμε πάντα ως κύριο γνώμονα την επιτυχημένη πορεία μιας επιχείρησης αλλά και την διατήρηση αυτής της πορείας σε βάθος χρόνου και προσπαθούμε να προσεγγίζουμε και να κατανοούμε πλήρως τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, προσφέροντας του εξειδικευμένες προτάσεις σε διαφημιστικα προιοντα και υπηρεσιες, ιδανικές να δώσουν την απαραίτητη ώθηση ώστε να ξεχωρίσει στις υφιστάμενες αγορές ή να διεισδύσει σε νέες.

Ξεχωρίζουμε ανάμεσα στις διαφημιστικες εταιρειες αναλαμβάνοντας με υπευθυνότητα, συνέπεια και αξιοπιστία το έργο που θα μας ανατεθεί, δίνοντας την δέουσα σημασία και προσοχή, αντιλαμβανόμενοι την σπουδαιότητα που έχει κάθε διαφημιστική καμπάνια για την εξέλιξη και το μέλλον μιας επιχείρησης.

PERFECT advertising.. Διαφημιστική εταιρεία ικανή να απογειώσει την εικόνα της εταιρείας σας.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Ενδεχομένως, είναι απόλυτα φυσιολογικό να ειπωθεί πως το όραμά μας είναι να γίνουμε το πιο γνωστό και διάσημο διαφημιστικό γραφείο το οποίο παρέχει τα καλύτερα και οικονομικότερα διαφημιστικά αντικείμενα και διαφημιστικές υπηρεσίες στην αγορά. Κάτι τέτοιο όμως, για μια διαφημιστική εταιρεία όπως η PERFECT και για τους ανθρώπους της θα ήταν, αν όχι κοινότυπο, σίγουρα φαιδρό.

               Το όραμά μας είναι καθαρά πελατοκεντρικό. Θέλουμε να παρέχουμε λύσεις σε διαφημιστικά είδη και διαφημιστικές υπηρεσίες τόσο ξεχωριστές, ανταγωνιστικές, ολοκληρωμένες και ποιοτικές, έτσι ώστε κάθε εταιρεία που επιλέγει το διαφημιστικό γραφείο μας, να αναπτύσετε ραγδαία αλλά και σταθερά, διατηρώντας την πορεία της σε βάθος χρόνου, να αποκτά την φήμη που της αξίζει, να διαθέτει μια αξιόλογη και ολοκληρωμένη εικόνα και να γίνει αντικείμενο προσοχής και θετικών σχολίων από το πελατειακό κοινό.

               Να εργαζόμαστε με τον ίδιο ζήλο, ενθουσιασμό, επαγγελματισμό και συνέπεια σε κάθε έργο που μας ανατείθετε, ακριβώς όπως το πρώτο έργο που αναλάβαμε στην διαφημιστική εταιρεία PERFECT, έτσι ώστε να προσφέρουμε κάθε στιγμή στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, οι οποίες θα είναι μοναδικές και ξεχωριστές, πάντα προσαρμοσμένες με όλες τις σύγχρονες μεθόδους marketing που επιτάσσει η κάθε εποχή.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Ανάμεσα στις διαφημιστικές εταιρείες της αγοράς, το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι ότι προσπαθούμε πάντα να ανακαλύπτουμε ή να σχεδιάζουμε νέα διαφημιστικα αντικειμενα από εργοστάσια παγκόσμιου βεληνεκούς, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε καινοτόμα, μοναδικά και ποιοτικά προϊόντα διαφήμισης στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε την αναβάθμιση της εικόνας της επιχείρησης κάνοντας να ξεχωρίζει εντυπωσιακά.

Η διαφημιστική εταιρεία PERFECT διαφοροποιείται, επίσης, λόγω του γεγονότος ότι δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ουσιαστική κατανόηση των αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά αλλά και στην πλήρη κατανόηση των τάσεων της αγοράς, έτσι ώστε να δημιουργεί μοναδικά διαφημιστικα αντικειμενα και υπηρεσίες που δεν διαθέτουν άλλες διαφημιστικές εταιρείες της αγοράς. Προϊόντα που ανταποκρίνονται στο μέγιστο στις απαιτήσεις της εκάστοτε επιχείρησης αλλά και συμβαδίζουν πλήρως με τα οικονομικά της, δίνοντας της, έτσι, την δυνατότητα να ξεχωρίσει επιτυχημένα με τον οικονομικότερο δυνατό τρόπο.

Ποιοτικά, καινοτόμα και οικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες μόνο στην διαφημιστική εταιρεία PERFECT.

Επιστροφή επάνω

Σύνδεση