Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τρόποι ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την μεταφορική εταιρεία INTRALINK LOGISTICS για αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής, με την συγκεκριμένη μεταφορική εταιρεία, είναι δωρεάν προς όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδας και για οποιοδήποτε ποσό παραγγελίας. Για αποστολή παραγγελιών με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρεία δικής σας επιλογής, επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής, η παραγγελία θα πρέπει να προεξοφληθεί πριν την παραλαβή των εμπορευμάτων από την έδρα μας και τέλος θα πρέπει απαραίτητα να γίνει παραλαβή από την έδρα μας, με δικό σας συντονισμό και πρότερη δική μας ενημέρωση. Σε κάθε περίπτωση τα εμπορεύματα ταξιδεύουν πάντοτε για λογαριασμό και κίνδυνο του αγοραστή και η παράδοσή τους στην εκάστοτε μεταφορική εταιρεία, θεωρείται παράδοση στην έδρα του.

2) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER: Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ELTA COURIER για αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Τα μεταφορικά έξοδα για αποστολές συνολικού βάρους έως 5Kg, με την συγκεκριμένη courier, είναι δωρεάν προς όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδας, ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας. Για αποστολή παραγγελιών με οποιαδήποτε άλλη courier δικής σας επιλογής, επιβαρύνεστε εξ’ ολοκλήρου με τα έξοδα αποστολής, η παραγγελία θα πρέπει να προεξοφληθεί πριν την παραλαβή των εμπορευμάτων από την έδρα μας και τέλος θα πρέπει απαραίτητα να γίνει παραλαβή από την έδρα μας, με δικό σας συντονισμό και πρότερη δική μας ενημέρωση. Σε κάθε περίπτωση τα εμπορεύματα ταξιδεύουν πάντοτε για λογαριασμό και κίνδυνο του αγοραστή και η παράδοσή τους στην εκάστοτε courier, θεωρείται παράδοση στην έδρα του.

3) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ: Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας Προέκταση Ολυμπιάδος 5, 56238, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη

Επιστροφή επάνω

Σύνδεση